Gepost door: 3werf | 10 mei 2012

Dreamrun 2012

Geld gezocht !

Waar ga ik aan beginnen?! Op 17, 18 en 19 mei vind de “Dreamrun” plaats. Dat is een estafetteloop van 532 km die begint in Rotterdam en via België en Duitsland uiteindelijk eindigt in Kerkrade. En dat allemaal voor het goede doel.

Nou zijn er natuurlijk meer initiatieven die goede doelen ondersteunen en die meer of minder aandacht krijgen, maar dit initiatief is natuurlijk bijzonder. Waarom? Omdat ik er persoonlijk aan mee doe. En dat terwijl ik een hekel heb aan alleen maar rennen. Daar zet ik me de komende dagen dan maar even overheen.

Het goede doel is ook dichtbij. In Welten ligt de Catharinaschool. Bijzonder onderwijs dat ook bijzondere aandacht verdient en ook bijzonder ondersteund mag worden.
Mijn deelname aan de “Dreamrun” is in het Parkstadteam, dat dit goede doel speciaal uitgekozen heeft.

Nou gaat dat natuurlijk niet voor niks. Het doel is geld op te halen. ik heb mij als doel gesteld , uiteraard zou ik zeggen, de hele rit uit te lopen en daarnaast een bedrag van
€ 500 bij elkaar te sprokkelen. En jullie kunnen jullie steentje (lees : Euris) daar aan bijdragen. Ik nodig jullie dan ook uit om gul te storten op mijn rekening : 198510802 (triodosbank) op naam van M. vd Werf onder vermelding van “dreamrun”.

Via Twitter zal ik jullie dan op de hoogte houden van de voortgang. Enerzijds van het vollopen van mijn bankrekening, dan van het behaalde saldo en aansluitend van mijn, en andermans, verrichtingen tijdens de estafetteloop.

Wil je meer informatie hebben, dan kun je ook kijken op http://www.stichtingparkstadteam.nl/

Twitter : @migueldelaW

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Categorieën

%d bloggers liken dit: